Donkey Jote

2012.05.13. 20:23

Igaz, hogy munka szempontjából elég rosszak a körülményeim, de ettől eltekintve az életem olyan, mint egy Grimm-mese.

A már meglévő állatsereglethez (agarak, tyúkudvar aranytorkú kiskakassal, bocikák, egy bizarr kinézetű környékbeli korcs, továbbá macskák változó számban) tegnap egy új jövevény csatlakozott: hölgyeim és uraim, immáron teljes a gárda a Brémai muzsikusok élőszereplős előadásához, az ablakom előtt ugyanis újabban egy szamár legelészik - de néha csak áll búsan a hátát záporozó esőben. Nagyon éééééééééééééédi, de biztos hiányoznak neki a társai, mert sokat bőg szegényke. Éjjel is úgy félóránként elbődül, vagy nem is tudom mi a helyénvaló hangutánzó szó. Mindenesetre, csöppet sem kellemes hallgatni.

Íme Ő, akinek a Donkey (azaz szamár) Jote nevet adományoztam, bízván abban, hogy az ő sorsa névadójánál kevésbé tragikusan alakul majd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emirsegek.blog.hu/api/trackback/id/tr114506585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tundefeny 2012.05.14. 12:08:55

Szeeeeegény csacsi! :( Olyan kis szomorú :(

eszemix 2012.05.14. 22:57:12

Jobban belegondolva a Grimm-mesék nem is olyan vidámak...
süti beállítások módosítása