ÁLOMalapítás

2013.08.21. 22:52

Aszittétek, mi? :)

Röviden, tömören: elmentem, de már vissza is jöttem. Az Írországtól távol töltött idő alatt arra jöttem rá, hogy életem ezen szakaszában számomra a legnagyobb érték, ha szép helyen élhetek. Ha a nyugalmamat nem zavarja a nagyvárosok zaja, közlekedés és hangoskodók lármája. Szívesebben hallgatom a szél süvítését és a tenger szüntelen moraját. A 21-ik században az ember lánya már megengedheti magának azt a luxust, hogy hogy-úgy-mondjam a természet interaktív  gyermeke legyen. Szégyen, nem szégyen, ez nekem nagyon is megfelel.

 

Így aztán, miközben Ti otthon a kenyérszegéssel és bőséges verejtékezéssel voltatok elfoglalva, megtért blogolótok megkezdte első munkahetét legújabb munkahelyén. Ezúttal egy elég puccos, bár kissé ódivatú szállodában szállok szembe a kosszal és bevetetlen ágyakkal. A földrajzi elhelyezkedésre nem lehet panasz, mivel az ország nyugati kis félszigetén mindenki talál neki való időtöltést. Az Atlanti-óceán vize szinte a lábunkat mossa, de ha az nem lenne elég, a hotelhoz tartozó birtokon van egy tó is, úgyhogy a pecásoknak csak azt kell eldönteniük, hogy sós vagy édesvízi halnak dobjanak megfelelő csalit. Ez sem okozhat viszont nagy fejtörést, hiszen a kezdő horgászoknak külön oktatást tart a szálloda. A tó körül természetesen golfpálya is van, ahogy illik. Nem viccelek, sűrű lóhere lepi be ezt a részt. De lehet itt búvárkodni, szörfözni, sőt akár a parton lovagolni is. Aki benti időtöltésre vágyik, annak uszoda, masszázs- és kozmetika szalon, biliárdszoba, megannyi társalgó, a gyerekeknek animátor által vezetett játszóház áll rendelkezésére, ja és persze a lakosztályokban jakuzzi bugyog. Természetesen a bár is nyitva áll, a sarkában zenészek gondoskodnak a hangulatos háttérzajról, minden társas helyiségben barátságos tűz ropog a kandallóban, kényelmes karosszékből lehet kortyolni a tüzes vizet, Guinnesst, kinek mi az ízlése. Ezt a fényűzést a fényerőnek megfelelő csillagászati árakon lehet igénybe venni, és ha nincs is mindig telt ház, a forgalomra igazán nem panaszkodhatnak a tulajdonosok. A gépezetet egy hadseregnyi egyenruhás alkalmazott tartja jól olajozott mozgásban. Amy közlegény szolgálatra jelentkezik minden reggel 8-kor. Majd miután az említett kényelem előteremtéséről gondoskodott mások számára, 5 óra 10 perckor a szállására érve eldől, mint egy zsák krumpli.

csuccs.jpg

to_golf.jpg

labunknal.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emirsegek.blog.hu/api/trackback/id/tr995470296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marpeter 2013.08.24. 13:22:40

szar hely. nem vagyok irigy. egy kicsit sem. :-)
a promos szoveged ellenere se. :-)

eszemix 2013.08.24. 21:02:10

Szerintem eddig minden évben mondtam, hogy gyere... :-)

eszemix 2013.08.24. 21:05:28

Amúgy a sznúker asztal nagyobb, mint az első lakásunk volt. Naggyon durva. Még ha hoznád Tündit meg Lindit, meg még mindhárman plusz egy embert, akkor is elférnétek rajta kényelmesen. (Jajj, ezt most elképzeltem. Képek képek!) :D
süti beállítások módosítása