Menekült

2012.05.25. 15:29

Elment a csacsi. :( Tegnapelőtt elindultam meglátogatni egy szép piros almával, és hI-Ába  kerestem. Csak a birkák maradtak, de azokban nem sok izgalom akad.

 

A  hétvégén viszont nálunk vendégeskedik Squire, aki az elmúlt heteket bezárva töltötte, miután végzetes afférja támadt a faluban a szomszéd baromfikkal. Csirkegyilkos menekült kutyához egyébként már volt szerencsém egyszer, és az a blöki a gyagyás szokásaival együtt sok örömteli évet hozott a család életébe. Persze ez a megoldás csak a hétvégére szól, nem lakhat itt négylábú.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyébként a meló valami iszonyat megterhelő tud lenni, és mivel most kivételesen errefelé is nyár van, testületileg szakad rólunk a víz a nyakig gombolt hosszúujjú ingben, mellényben ahogy a katlan hőfokú étterem és konyha közt cikázunk. Változatlanul keresgélek valami mást, lehetőség szerint jobb, biztosabb munkát.

A bejegyzés trackback címe:

https://emirsegek.blog.hu/api/trackback/id/tr194545952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása