Nos, mint ígértem, tovább mazsolázom (Lindi úgyis szereti) a hétvége zenéiből.



 

A The Walls igen tetszetős rockzenét játszott, a két kedvencem tőlük:

 


 

Nagy bosszúságomra lemaradtam a 14-15 éves "beatnikekből" álló The Strypes-ról, és Ryan Sheridan-re sem értem oda a munkából.

 

Épp odaértem viszont a szülés előtti utolsó koncertjét adó, fantasztikus Imelda May-re.

imelda.jpg


A Dubliners is fellépett, vérbeli profik ezek az aggastyánok, de tőlük már volt videó, úgyhogy térjünk is át Macy Gray-re! A jellegzetes frizurájáról (és enyhén szólva széles mosolyáról) ismert énekesnő a közönséggel is nagyon tudott bánni.

 

macy.jpg

 

Annyi jóság volt, legszívesebben végigvideóztam volna minden percet. De a The Riptide Movement koncertjét mindenképpen. Főként blues-rockot játszanak, és még jó, hogy szabadban voltunk, mert különben a közönség szétszedte volna a házat! :) Warming Up The Band, Thieves in the Gallery, Keep on, Keepin' On, KÖTELEZŐ számok: élőben, akusztikus verzióban, mindenhogy.

 

 



 

A kisszínpadon bukkantam egy korábban szintén ismeretlen gyöngyszemre David Kitt személyében. Kicsit lazább stílust képvisel, az öccse kísérte szintetizátoron.

 

 

 

 

 Végül, a hétvége záróakkordjaként Jools Holland lépett fel a közel 20 tagú Rhythm & Blues zenekarával, sőt, meglepetésként közreműködött Marc Almond is.

 

Jó volt, na!

 

És akinek volt türelme, ha nem is véginézni az összes videót, de legalább elgörgetni idáig, az ajiba kap egy nagytotált (ajánlom az otthoni kánikulára panaszkodók figyelmébe a tényt, hogy június végén mindenki kb. téli ruházatban látható, mert itt néha bizony ilyen a nyár), illetve büszekségemet, egy saját montázst a nyári szezon gumicsizma-divatjából.

 

 june24.jpg


wellington_festival2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emirsegek.blog.hu/api/trackback/id/tr114613563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bongyorka8 2012.07.08. 19:51:07

Valamiért ezt a felhasználó nevet teszi hozzá, Kálmié.... csak azt szerettem volna írni, hogy tetszik a gumicsizma montázs :-) Macy Grayt meg imádom, rá ébredek, az I Try naon bejön :-)

Vigyázz magadra!

Puszi,

Kata
süti beállítások módosítása