Kis éji zene

2009.10.20. 19:05

Miután tegnap a véletlen az innen kocsival fél órányira lévő Tullycross egyik bárjába sodort, most igen laposakat pislogva pötyögöm e sorokat. Szóval az volt, hogy az indiai séffel elnéztünk a szinte teljesen kihalt kocsmába munka után, és valaki (szerintem ez a kulcselvesztő, félpárzoknis hajóskapitány lesz) kitalálta, hogy nézzünk meg egy csávót, aki egy szál gitárral szokott énekelni abban a bizonyos bárban. Pár telefon után összejött 7 vállalkozó kedvű fiatal, és a kisbusz sofőrje is rábólintott az impulzív kiruccanásra, így este 10 után útra keltünk.

A gitáros performansz és új környezet üdítő változatosságot jelentett a szokásos eseménytelen hétfő estékhez képest. A srác (bár már 40 körül lehet, de az a fajta, aki mindig is hosszúhajú, kopott farmeres, kinyúlt pólós zenész ifjonc marad lélekben) remekül, néha igencsak sajátságosan adta elő a repertoárját képező Pink Floyd, Radiohead (Creep volt, Möpi), Bob Dylan, Johnny Cash vagy akár Beatles dalokat. A hangja (olyan Shawn Mullins-os) kellően karcos volt, gondolom a sok öööööööööö, élettapasztalatnak köszönhetően. Közönség maroknyi volt, de az legalább lelkes. Egyszóval, kellemesen eltöltöttem két órát, aztán hazazötykölődtem a többiekkel a kacskaringós connemarai utakon. ...Aztán jött a reggeli felkelés. (És valóban hatalmas küzdelem zajlott a vekker és a kedvenc párnám között.)

 

Most meg nyilván szundítok egyet erre a maratoni bejegyzésre... Jóiccakát!

 

Ja igen, mielőtt elfeledem: dec. 22-ére szól a jegyem az óhazába. Karácsony után viszont elindulnék barátlátogatni úgyhogy szívesen fogadom a dec. 27/28-tól január akárhányig szóló szállásajánlatokat Szombathely környékén. ;) Kisfaludy "koli"? Gekko? Szilveszteri tervek? Csornai csapolt? Soproni Juice? :D

A bejegyzés trackback címe:

https://emirsegek.blog.hu/api/trackback/id/tr81463746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marpeter 2009.10.25. 10:30:25

Hat, a Creep nekem akkor is a Szebi-Gabor duo altal eloadott verzioban tetszik a legjobban (mar persze a Radiohead verzio utan), a regikoli konyhajaban, beleuvoltve az ejszakaba... De biztos ez is nagyon jo volt! :)
süti beállítások módosítása